Blåseisolering

Sertifisert isolatør

Vi utfører Blåseisolering av alle typer konstruksjoner, vi har flere gode leverandører og har derfor muligheten til å levere det produktet som er best egnet for din konstruksjon.

Fordeler med blåseisolering

Hvorfor velge blåseisolering fra oss

Våre produkter fremstilles av resirkulert avispapir (Isocell) og 70 % resirkulert glass (Glava/Isover) og kan benyttes i alle husets konstruksjoner. 

Effektiv isolering

Blåseisolasjon er meget effektivt. Den tilpasser seg ujevne overflater, og har bedre fyllingsgrad enn tradisjonell isolering. Har en lang levetid og gode brannhemmende egenskaper.  

Lang levetid og rask installasjon

Siden vi bokstavelig talt blåser denne typen isolasjon dit den skal, er det mulig å utføre jobben meget raskt. Det betyr redusert byggetid og veldig få forsinkelser i byggeprosessen.

Vår blåseisolasjon er laget av resirkulerte materialer, noe som gjør denne typen isolasjon til et alle tiders alternativ for miljøet! Med sin lange levetid, der materialet ikke mister effekten over lang tid som andre isoleringsmaterialer, er blåseisolasjon en sikker vinner for alle!

Blåseisolering nybygg

Blåseisolering av nybygg har mange fordeler, det sparer snekkeren for tid, du vil få en bedre fyllingsgrad, det blir ikke svinn på isolasjon noe som betyr mindre avfall og det kan leveres helt ned i Lamda 0,033. Rett og slett en utrolig rask og enkel prossess som gir de beste resultatene.

Etterisolering

Etterisolering av boligen er et meget lønnsomt valg, her vil du spare energi og penger fra første dag. I tillegg til å etterisolere loft kan vi også etterisolere vegger og bjelkelag der det er egnet for dette. Det gjøres via hulltaking som plugges etter isoleringen. Dermed slipper du store kostnader med åpning av vegger for å gjøre tiltak. Invester i et bedre inneklima!

Vil du også holde varmen inne på vinteren, og ute på varme sommerdager? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å få dette utført

Våre produkter

Send oss en forespørsel

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.