Om oss

Kvalitet og effektivitet

Innlandet vedlikehold AS

Om oss

Innlandet Vedlikehold AS ble etablert i 2020, og vi startet den gang med utleie av en lift. Etterspørselen ble med tiden større og vi utvidet med flere lifter. Fra og med mai 2022 tok eier Preben steget ut i det frie marked og begynte for fullt å arbeide i selskapet med snekring, maskinkjøring og vedlikeholdstjenester.

Høsten 2022 investerte vi for satsning på Blåseisolering, noe vi mener er god fremtidsrettet løsning for isolering av alle typer byggeprosjekter i tillegg til etterisolering av eksisterende bygg og boliger. Vi har stor tro på at dette er løsningen byggebransjen vil bruke mer og mer i alle typer bygg fremover.

Målet vårt er å være en lokal aktør og samarbeidspartner for bedrifter og privatpersoner som leverer kvalitet, og gode løsninger skreddersydd for hvert enkelt behov. Vår inspirasjon er å sørge for at alle våre kunder og samarbeidspartnere til enhver tid føler seg trygge på at ethvert oppdrag vi utfører, er gjort med yrkesstolthet samt nødvendig kunnskap og erfaring.

Vi har eget lager for isolasjon og er klare for oppdrag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.